Band of Bikers

Run completed!

August 26th, 2011 by youp

Aanvankelijk zijn we in Tussenhout redelijk gecentreerd aan het werk gegaan, omdat we ons tot doel hadden gesteld in een klein stukje bos de biker verschillende opties te geven, met het liefst zoveel mogelijk variatie.

Tot nu toe zijn (onder andere) gerealiseerd:

           

Een northshore met kombocht gevolgd door een tweede northshore met 2 opritten en drie afritten (waarvan 2 drop-offs en een boomstam/rocksectie). Dit geflankeerd door twee bospaadjes waarvan de rechter een kombocht als afsplitsing heeft. Een eind verderop ligt de jump op de derde foto. Voorgaande post laat zien dat achter de eerste northshore alweer is uitgebreid. Links onder het kopje ‘Bikepark Tussenhout’ is de uitgebreide info te vinden!

Het begint natuurlijk pas echt leuk te worden als alles aan elkaar wordt gelinkt en je een lekkere run kunt maken. De eerste, nagenoeg complete, run is vandaag afgemaakt. Ondanks dat we kampen met een tekort aan hout, zoals wel te zien is, hebben we de link gelegd tussen het eerste gedeelte en de laatste jump.

Deze run is nu zo’n 150 a 175 meter lang, en biedt verschillende mogelijkheden. Kies je eigen pad. Komende zondag een video/photoshoot, daarna meer!

N.B: Datum op de foto’s is obviously incorrect..

Een kleine teaser:

     

2 Responses

  1. youp
    August 27th, 2011 at 14:37

    Blijkbaar werkt de teaser niet, wordt aangepast!

  2. Gwen
    September 5th, 2011 at 21:32

    Nice,, ziet er alweer top uit.. kom binnenkort weer ff spieken ^^

Leave a Comment